BrainBattle is e-learning met fun!

Wil je op een leuke manier erachter komen hoe het staat met jouw kennis, bijvoorbeeld op het gebied van schoonmaak, reinigings- en desinfectiemiddelen? Christeyns Food Hygiëne heeft, als eerste, nu een training online staan. Doe (kostenloos) mee en test je kennis. Wat weet je over het toepassen van de cirkel van Sinner en over de pH van reinigingsmiddelen? Test jouw productkennis, doe online troubleshooting op bestaande productielocaties, en leer aan de hand van praktijksituaties waar je procedures kunt verbeteren.

En wil je meer weten over het plaatsen van een kennistraining? Neem dan contact met op met Saskia Stender. De contactgegevens staan in de footer.

De voordelen van e-learning?

Je bent je medewerkers niet allemaal tegelijk kwijt, ze hoeven namelijk niet meer klassikaal cursussen te volgen. Een digitale training biedt meer differentiatie, omdat mensen de kennis aangeboden krijgen op hun eigen niveau en manier. Via het internet kan de kennis van de deelnemers van tevoren op hetzelfde niveau worden gebracht, zodat men daarna de diepte in kan. Een groot voordeel is de beperking van reiskosten. Meerdere deelnemers op verschillende plaatsen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan de cursus. Als je onderneming veel doorstroom van medewerkers heeft kunnen ze snel en zelfs al thuis de kennis, die bij hun nieuwe functie past, tot zich nemen.
Medewerkers kunnen zelf bepalen hoelang ze over de stof doen die wordt behandeld. Hierdoor kunnen ze stukken die ze al kennen overslaan, of juist vaker herhalen.